28. juli 2011

Hundeferie i Hemsedal

Det ble en tur til Hemsedal på Hundeferie dette året også. Vi har ikke vært på noe kurs, men reiste opp på besøk fra mandag til onsdag. Både Trude og jeg hadde med våre hunder og vi overnattet i leiligheten til Noah`s oppdretter Karin Friberg som også i år er instruktør på jaktkurs i Hemsedal.

Kjøreturen opp gikk fint. Plutselig klarte Noah å forholde seg rolig og stille på hele turen. Vi måtte  stoppe en gang underveis for å gi valpen mat og lufte den, han er nøden ganske så ofte J.

Tirsdagen gikk vi rundt og tittet litt på de ulike gruppene. Og etter at de var ferdige for dagen la vi ut et feltsøk for Mikkel, Rudolf og Niklas. Noah var også med ut i skogen sammen med de store gutta, fint for en bitteliten valp å få undersøke alt det spennende som finnes i skogen.

Tirsdagskvelden var vi sosiale, spiste grillmat og koset oss og det ble nok så seint for de fleste. På onsdag hadde kursdeltakere og instruktører fri og vi reiste ned i skogen sammen med Karin og Maggan og trente våre hunder. Jeg hadde lyst til å se Noah`s mamma Keno i jobb og det fikk jeg.


Noah`s mamma Keno



Etter mange timer i skogen avsluttet vi Hemsedalsturen med pizza på Peppes sammen med Karin og Maggan. Så vendte vi snuten mot dalen igjen. Kjøreturen hjem gikk også meget bra. Noah var helt stille og avslappet på hele turen.

I dag er vi slitne og trette alle tre etter den lille Hemsedalsferien. Håper at det blir atter en ny hundeferie i Hemsedal i 2012 og planen er da at Noah og jeg skal være med på unghundkurs J.

Noah 9 uker

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar