20. juli 2011

Det første døgnet




I går reiste Frode , pappa og jeg for å hente to flatvalper fra Kennel Gilliam`s Gold, Gaia og Noah. Etter at alle formaliteter var ordnet, ble begge valpene badet av kennelmamma Karin og hun "klippet" av navlestrengen, og stusset "tåneglene", før Frode og jeg fikk hver vår skjønne valp i fanget.
Kjøreturen tok mange timer, men vi hadde flere stopper hvor begge valpene fikk undersøke den store verden og de fikk også mat på grensen. Ingen av de ble syke, men litt piping ble det når de var våkne men de sov i lengre perioder også. I Fredrikstad storkoste storebror og lillesøster seg skikkelig i gresset og et grantre var nok litt skummelt da Noah erfarte at granbaren stakk litt på den lille sorte nesen.
Gaia og Frode hoppet av i Oslo, og søte Gaia skal bli en skikkelig "oslojente".
Etter mange timer kom vi så hjem til "storebror" Niklas. Det første møtet gikk veldig fint og de kommer nok til å bli gode venner de to.
Natten kom og Noah ble lagt i sitt bur ved min seng. Stakkaren lengtet nok sårt etter sin mor og søsken og han "gråt" sårt. Men han roet seg etter hvert og sov helt til kl 05:00 i dag tidlig.
I ettermiddag ble det atter en liten kjøretur og fotografering av de flotte gutta mine ;) Vi er nok litt slitne alle tre så det blir en stille og rolig kveld her i skogkanten.
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar