20. mai 2011

Hverdagsliv

Siden siste innlegg i bloggen så har Niklas og jeg vært på et par fellestreninger på Gjøvik, men også trent litt på egenhånd.
De to siste gangene på fellestreningen har Niklas gått mye fri ved foten og han har faktisk ikke knallet når det har blitt kastet markeringer når vi har gått på linje. Han har fortsatt høyt stressnivå, men det er mer kontrollbart og han prøver å dempe seg selv med å spise gress. Men det har skjedd noe og det har blitt mye, mye bedre enn det var. Tenk å være så hektet på å hente tøyposer! J Ikke mye som skal til for å glede denne gutten…..
Jeg bestemte meg for å investere i en Kickbike, Cross Max for ei uke siden og har vært på et par småturer med den sammen med Niklas. Utrolig gøy, selv om trekkhunden er noe ustabil J, vi trenger vel å øve inn teknikken litt begge to, men det skal bli bra etter hvert! I tillegg til disse sparketurene har vi vært på skogstur flere ganger den siste tiden. Har gått sammen med Anneke og hennes Lobke, det er koselig med selskap på skogsturer for den som er redd for rovdyr og elg. Niklas og Lobke har også storkost seg på skogsturene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar